Oppdraget

ADB Oslo Private Tannlegevakt AS kontaktet meg etter å ha sett identiten jeg laget for tannlegene Stensby & Tran. De ønsket seg ny logo og identitet i samme stil. Jeg fikk frie tøyler – og som alltid, handlet det om å bli kjent med merkevaren; hvem og hva de allerede er. De aller fleste har allerede en merkevare; en triveligere gjeng enn hos ADB Oslo Private Tannlegevakt skal du lete lenge etter. Veldig kunnskapsrike, hyggelige og imøtekommende – og svært opptatt av å gi kundene sine gode råd og muligheter.

Å bli bedt inn på beta-suppe på kontraktmøte og vafler på fotoshoot, kvalifiserer også til en stor stjerne i margen. De trenger en logo og identitet som kommuniserer positivitet – og som kan tydeliggjøre hvem de er. Jeg ga meg selv en ekstra utfordring; logoen skal ikke inneholde en typisk tann – noe som er ofte nok brukt fra før i denne bransjen,

Ta også en titt på nettsiden jeg lager: www.tannfornebu.no

Historien bak logoen

ADB Oslo Private Tannlegevakt har i tillegg til tannlegetjeneste, også akuttjenese; Tannakutten.no. De etablerer også et nytt tannlegesenter på Fornebu. Jeg ville at logoen skulle binde disse avdelingene sammen og ordet «gap» var en idé jeg fikk tidlig i prossen. Ordet gap ble aldri brukt i noe navn, men logoen videreutviklet seg fra gapet.

Et gap med 3 tenner ble til en tannbørste + smil + fluortablett. Positive assosiasjoner og en tydelig logo som smiler til deg.

Trenger du designhjelp? Ta gjerne kontakt

13 + 6 =