Du er i trygge hender

 

Grafisk design
Jeg brenner for design og allsidighet – så du må gjerne utfordre meg. Jeg har jobbet som grafisk designer siden 2004 – og fra høsten 2015 drevet helt for meg selv.  Jeg jobber med spennende prosjekter og fantastiske kunder og følger produktet hele veien fra idé til ferdig produkt.

 

Undervisning
I tillegg er jeg designlærere og har undervist siden 2009 på Noroff fagskole. Fra april 2017 begynte jeg som fagansvarlig og lærer ved Høyskolen Kristiania – fagskole grafisk design.  Mange av mine tidligere studenter jobber for kjente kunder og merkevarer, både som selvstendig næringsdrivende og i byråer.

 

Kurs
Jeg utvikler og holder egne kurs og har blant annet bistått Dinamo og Forsvaret med opplæring.

 

Min utdanning

Jeg er utdannet grafisk ingeniør fra høgskolen i Gjøvik – som nå er en del av NTNU. For å sette denne utdanningen på kartet, finner du flere av mine klassekamerater i kjente design-, reklamebyråer og trykkerier.

Jeg holder meg kontinuerlig faglig oppdatert gjennom bøker, kolleger, utdanning, kurs og erfaring.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Jeg hjelper deg med grafisk design, logodesign, webdesign, markedsføring og opplæring.

Eksempler: logo og merkevare, profileringsartikler, identitetsarbeid, tegning, bok- og brosjyredesign, plakater og illustrasjoner, visittkort og formalia, webdesign og søkeroptimaliserte nettsider, annonsering i Google Adwords, emballasjedesign, app-design, kurs og undervisning, enkel fotografering, retusjering og fotomanipulasjon m.m.

 

Ta gjerne kontakt

13 + 3 =